Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån i Almedalen 2023

Svensk Fastighetsförmedlingsgruppen (Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån) kommer i år igen delta på Almedalsveckan, med fokus på bostadsmarknad, bolånemarknad och social gemenskap. Tillsammans kommer ett rundabordssamtal att anordnas där frågan om hållbart boendeliv med fokus på social gemenskap i Sveriges grannskap adresseras. Målet är att bygga viktiga relationer med branschkollegor, politiker och andra experter som resulterar i konkreta samarbeten framåt. Syftet är att tillsammans hitta vägar för att stärka den sociala gemenskapen bland grannar vilket i förlängningen motverkar ensamhet och skapar trygghet i Sveriges grannskap.

Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolåns rundabordssamtal kommer äga rum onsdagen den 28 juni i St. Clemens Ruin i centrala Visby.

– Otroligt mycket har hänt det senaste året på både bostadsmarknaden och bolånemarknaden. Därför ska det bli spännande att få djupa i samtal och diskussioner om både utmaningar och lösningar framåt, säger Liza Nyberg, VD på Svensk Fastighetsförmedling.

Personer som kommer delta från Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån är:

  • Liza Nyberg, CEO Svenskfastighetsgärmedlingsgruppen, vd Svensk Fastighetsförmedling.
  • Erik Wikander, vice vd, Svensk Fastighetsförmedling.
  • Hemad Razavi, vd, Ordna Bolån.
  • Jennie Skogsborn Missuna, chief experience officer, Svensk Fastighetsmedlingsgruppen
  • Elina Schönnings, chefsjurist, Svensk Fastighetsförmedling

– Vill man ha en expert som kan marknaden på djupet är det Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån man ska vända sig till. Vi har ofta en stark åsikt, och följer sällan strömmen. Söker man det tillskottet i sitt rundabordssamtal eller panel finns vi tillgängliga, säger Hemad Razavi, vd på Ordna Bolån.

– Vi vet mycket om vad som skapar en bra boendemiljö och starka grannskap, men vi vet också att vi behöver partners att samarbete med som delar våra ambitioner. Genom att verka i Almedalen bygger vi dessa broar med såväl nationella som lokala aktörer för att kunna agera på vår ambition i hela Sverige, säger Jennie Skogsborn Missuna, CXO på Svensk Fastighetsförmedling.

Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån uppmanar alla som är intresserade av att ta en lunch, bjuda in till samtal eller event, och delta på deras egna rundabordssamtal att höra av sig.

Kontakt

Henrik Freudenthal, kommunikationschef på Svensk Fastighetsförmedling.

Henrik.freudenthal@svenskfast.se

+46 70 225 98 22

Victor Grundén, konsult på Prime.

Victor.grunden@primegroup.com

+46 70 737 11 60

Ämnen

Kategorier


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Erik Wikander

Erik Wikander

Presskontakt Vice VD 073-059 33 01
Jennie Skogsborn Missuna

Jennie Skogsborn Missuna

Presskontakt CXO 073-152 46 50
Kaisa Lundberg

Kaisa Lundberg

Presskontakt PR & Communications Specialist 070-7898821
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt VD 0763-010 904

Vi skapar hållbara boendeliv

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige