Gå direkt till innehåll
Svensk Fastighetsförmedling satsar på nästa generations TV

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedling satsar på nästa generations TV

Svensk Fastighetsförmedling är först ut på den svenska bostadsmarknaden med att teckna ett samarbetsavtal med Philips om att ingå i deras nya plattform för nästa generations TV, Net TV.

Svensk Fastighetsförmedlings ambition är att ständigt ligga i framkant vad gäller det senaste inom tekniklösningar och fastighetsmäklartjänster. Därför har Svensk Fastighetsförmedling i dagarna tecknat ett avtal med Phillips om att ingå i nästa generations TV-plattform - Net TV.

Internet i TV-soffan
Philips Net TV gör det möjligt att få tillgång till internet direkt från TV:n. Som användare behöver man bara klicka en gång på fjärrkontrollen. Därefter surfar man precis som på datorn - ingen digital TV-box eller abonnemang behövs.

Net TV erbjuder dessutom bra lokala tjänster som ger dig en helt ny TV-upplevelse med ökad möjlighet att interagera. Ökade möjligheter till interaktion är en viktig del av Svensk Fastighetsförmedlings övergripande satsning kring digitala medier. Net TV är därför byggd på Svensk Fastighetsförmedlings nuvarande CMS-system, EPiServer, precis som den prisbelönta hemsidan, www.svenskfast.se.

- Vi satsar löpande på att öka tillgängligheten av information kring bostäder genom digitala medier. Förutom att fortsätta teknik- och innehållsutveckling av hemsidan och mobila lösningar kommer vi nu att erbjuda möjligheten att leta efter bostäder i vardagsrumssoffan via internetansluten TV, säger Mårten Wahlström, IT-chef på Svensk Fastighetsförmedling.

Genom Philips Net TV kommer Svensk Fastighetsförmedling att kunna erbjuda en specialanpassad tjänst som är lika enkel att använda som på din dator. Tala bara om vilken boendeform du är intresserad av och var i landet du vill bo så kommer alla alternativ upp på tv-skärmen.

- Att Phillips NET TV dessutom erbjuds i den nya tv:n Philips Cinema 21:9, med bio-formatet 21:9 på skärmen, passar vår mäklartjänst mycket bra. Professionella bilder blir ett allt viktigare inslag i marknadsföringen av bostäder och det finns nog inget bättre sätt att göra bostaden rättvisa än att visa bilderna i ett format som är näst intill en optimal filmupplevelse, säger Mårten Wahlström.För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Mårten Wahlström. IT-chef, Svensk Fastighetsförmedling.
Telefon. 08-505 358 34
E-post: marten.wahlstrom@svenskfast.se

Niclas Strahner, Presschef, Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 08-505 358 28
E-post: niclas.strahner@svenskfast.se www.svenskfast.se

Om Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling är en fastighetsmäklarkedja som ingår i bank- och finanskoncernen DnB NOR. Kedjan har idag över 1 000 medarbetare fördelade på cirka 210 kontor runt om i Sverige. Svensk Fastighetsförmedling förmedlade drygt 27 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 37,1 miljarder kronor under 2008. Läs mer på

Ämnen

Taggar


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Liza Nyberg

Liza Nyberg

Presskontakt Vd 0763 010 904
Håkan Hellström

Håkan Hellström

Presskontakt Styrelseordförande 0705-49 49 63
Kasper Isgren

Kasper Isgren

Presskontakt Fastighetsmäklare Villor och BR, Malmö 0768-840 122
Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Presskontakt Fastighetsmäklare 070-374 82 28
Eddy Löjdkvist

Eddy Löjdkvist

Presskontakt Franchisetagare, Fastighetsmäklare 08-545 785 70
Anders Lundgren

Anders Lundgren

Presskontakt Franchisetagare och fastighetsmäklare Mölndal Villor och bostadsrätter i Göteborg/Mölndal 0709-629165

Relaterat material

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2018 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 000 bostäder till ett värde av 60,7 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige