Följ Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling satsar på nyproduktion

Pressmeddelande   •   Sep 30, 2016 08:51 CEST

Befolkningsökning och bostadsbrist har lett till att det byggs allt fler bostäder i Sverige. Antal påbörjade och färdigställda projekt har enligt SCB exploderat det senaste året och byggtakten spås framöver stiga ytterligare. Därför gör Svensk Fastighetsförmedling nu en satsning på förmedling av nyproducerade bostäder. Förutom att arbeta för en nyproduktionscertifiering av fastighetsmäklare har företaget även rekryterat Ulrika Stålberg och Daniel Jansson för att stärka erbjudandet inom nyproduktionsförmedling.

Ulrika Stålberg har under nästan 20 års tid arbetat inom fastighetsbranschen av vilka 13 varit inom försäljning av nyproduktion. Hon har bland annat arbetat på Skanska Nya Hem, Svenska Mäklarhuset och NCC. Daniel Jansson kommer senast från rollen som fastighetsmäklare och delägare på Widerlöv & Co. Som ansvariga för nyproduktion på Svensk Fastighetsförmedling kommer de att leda arbetet med kedjans helhetserbjudande vid förmedling av nyproducerade bostäder och fungera som en länk mellan mäklare och byggentreprenörer.

– Det byggs mer än på många år och marknaden törstar efter bra nyproducerade bostäder. Idag finns det en stor diskrepans mellan byggföretag och mäklare, något som går att komma runt med rätt information och ökad förståelse. Samarbetet går att förenkla avsevärt och vi ser en stor marknad i detta. Vårt mål är att vara den fastighetsmäklare med det bästa erbjudandet gentemot både slutkund och byggföretag, säger Ulrika Stålberg, ansvarig för nyproduktion på Svensk Fastighetsförmedling.

– Efterfrågan på bostäder är enorm och allt fler vill ha en helt nyproducerad bostad. Byggnadstakten har redan stigit och vi ser nog bara början på en rejäl byggboom. Vårt mål är att ta marknadsandelar inom nyproduktion och att fler byggentreprenörer ska se oss som det självklara valet, säger Tanja Ilic, VD på Svensk Fastighetsförmedling.

För ytterligare information, kontakta:
Kicki Erkers, presskontakt
Mail: kicki.erkers@svenskfast.se
Mobil: 072-570 56 18

Följ oss gärna på:
www.svenskfast.se
www.mynewsdesk.com
facebook.com/svenskfast
twitter.com/#svenskfast
instagram@svenskfast

Om Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.