Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedlings pris för årets bästa säljare villor och fritidshus till Åmål

På Svensk Fastighetsförmedlings årliga kickoff delas priser ut till de medarbetare och kontor som utmärkt sig extra under det gångna året. Ett av det finaste priset går till den mäklare som sålt flest villor och fritidshus under året. 2020-års vinnare är Mats Sjöberg, Åmål, som sålde hela 95 under året.

2020 utmärkte sig som ett år med rekordstark utveckling inom bostadsmarknaden med ökande priser på både bostadsrätter, villor och fritidshus i hela Sverige. Men det var också ett år fullt av osäkerhet, förändrade förutsättningar och orolig marknad. Under sådana omständigheter krävs lyhördhet och en nytänkande och professionell inställning för att kunderna ska känna sig sedda och få det resultat de hoppas på.

Mats Sjöberg i Åmål lyckades bäst av alla 1200 medarbetare på Svensk Fastighetsförmedling och sålde 95 villor och fritidshus under året.

  • Jag har arbetat som mäklare i Åmål sedan 1992 och jag tror man söker sig till oss för den trygghet vi står för, med lång erfarenhet i yrket och mycket god kännedom om den lokala marknaden. Jag har i Åmål bra medarbetare där alla jobbar tillsammans mot samma mål, fler affärer och nöjda kunder. Året som gick var på många sätt annorlunda, med nya sätt att lägga upp sitt arbete, men vi lyckades anpassa oss till de nya förutsättningarna på ett bra sätt och sålde fler bostäder än något tidigare år, säger Mats Sjöberg.

För ytterligare information, kontakta:

Mats Sjöberg – Franchisetagare Åmål

Mail: mats.amal@svenskfast.se

Mobil: 070-969 68 63

Henrik Freudenthal – pressansvarig Svensk Fastighetsförmedling

Mail: henrik.freudenthal@svenskfast.se
Mobil: 070 225 98 22

Ämnen

Kategorier

Regioner


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

Presskontakt

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige