Följ Svensk Fastighetsförmedling

Tidaholm blev Årets bobutik 2014

Pressmeddelande   •   Jan 29, 2015 13:45 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till medarbetare och bobutiker som utmärkt sig extra under det gångna året. På ett stort evenemang i Blå Hallen, Stockholm i lördags fick Anna-Lena och Jörgen Nyström, tillsammans med sina medarbetare i bobutiken i Tidaholm ta emot priset som ”Årets bobutik 2014”.

Bostadsmarknaden 2014 präglades av fortsatt stigande bostadspriser, ett historiskt lågt utbud av bostäder till salu, ett högt tempo i många affärer. Året avrundades med ett antal utspel kring förändrade amorteringskrav, avdragsregler och annat. Detta till trots uppnådde Svensk Fastighetsförmedling 2014 sitt bästa försäljningsresultat någonsin.

Av kedjans cirka 230 bobutiker utses varje år tjugo butiker som har utmärkt sig när det gäller försäljningsutveckling, marknadsandelar, ambassadör på orten, relationer med kollegor i grannskapet, arbetssätt och rutiner, nöjda medarbetare och nöjda kunder. Bobutiken i Tidaholm tillhörde en av dessa tjugo. Vid lördagskvällens galamiddag i Blå hallen stod det sedan klart att bobutiken i Tidaholm, bland de tjugo bobutikerna, utsetts till den som ansetts ha genomfört den allra bästa prestationen under det gånga året. Prisutdelningen skedde inför 800 jublande kollegor.

"I Tidaholm präglas verksamheten av högt engagemang, fokus och genuin affärs­mässighet. De har under många år haft en mycket stark position på sin lokala marknad och är fortfarande ohotade på förstaplatsen. Under 2014 har kunderna blivit ännu mer nöjda och försälj­ning­en ökade med 48 procent", säger Eva Karlsson, försäljningschef på Svensk Fastighets­för­med­ling.

"Utmärkelsen kom som en total överraskning för oss och var absolut inget vi hade räknat med. Vi var jätte­glada redan över att ha hamnat på topp 20. Samtidigt ligger det mycket hårt och långsiktigt arbete bakom. Det är jättekul att det gett resultat och det känns hedrande när vi på en mindre ort uppmärksammas", säger Jörgen Nyström, franchisetagare och fastighets­mäk­lare på Svensk Fastig­hets­­för­med­ling i Tidaholm.

För ytterligare information och kommentarer kontakta:

Jörgen Nyström, franchisetagare och fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling Tidaholm. Tfn 0705-83 61 10, jorgen.nystrom@svenskfast.se

Anna-Lena Nyström, franchisetagare och fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling Tidaholm. Tfn 0705-83 61 10, anna-lena.nystrom@svenskfast.se

Dan Sjöholm, presstalesman bostadsmarknaden, prisutveckling, trender, mäklarfrågor m.m.

Tfn 08-505 358 42, dan.sjoholm@svenskfast.se

Följ oss på:

www.svenskfast.sewww.mynewsdesk.com/se/svensk_fastighetsformedling

facebook.com/svenskfast • twitter.com/#svenskfast • instagram@svenskfast

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare. Under 2014 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 30 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 54 miljarder kronor.

2014 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer branding-företaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbets­givare.
Läs mer på svenskfast.se