Följ Svensk Fastighetsförmedling

Toppmäklare från Gävle

Pressmeddelande   •   Jan 29, 2016 12:15 CET

Svensk Fastighetsförmedling delar varje år ut pris till medarbetare och bobutiker i kedjan som utmärkt sig extra under det gångna året. På ett stort evenemang på Waterfront Congress Centre i Stockholm i fredags fick tre av mäklarna på bobutiken i Gävle äntra scenen som topp 10 i Sverige i kategorin "Årets bästa säljare 2015 bostadsrätter" 

Bostadsmarknaden var glödhet under 2015 och när året summerades visar i stort sett samtliga län på rejäla prisuppgångar på bostadsrätter och villor. I genomsnitt steg priserna med 16 procent på rikets bostadsrätter och med 12 procent på villor. Svensk fastighetsförmedling har haft ett fantastiskt år där värdet av de bostäder de förmedlade uppgick till 65 miljarder, en ökning med 11 miljarder jämfört med 2014.

Inför närmare 800 kollegor fick Malin Hagberg, Linus Lindqvist och Eva Erkers Löfstrand i fredags kliva upp på scenen och ta emot diplom som 2:a, 3:e och 5:e bästa säljare i kategorin "Årets säljare 2015 Bostadsrätter" i Sverige. Under 2015 förmedlade de tillsammans 372 bostadsrätter i Gävle och då är nyproduktion exkluderat. Prisutdelningen skedde i samband med en galamiddag på Waterfront Congress Centre i Stockholm.

-Det är Jätteroligt att arbeta med så många duktiga mäklare och assistenter och otroligt roligt att vi får dessa utmärkelser vilket är ett bevis på att vi gör ett bra arbete. Vi har en stark position på marknaden i Gävle och allt fler väljer att sälja sina bostäder genom oss säger Jonas Östblom, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling, Gävle.

För ytterligare information, kontakta:

Jonas Östblom
Mail: jonas.ostblom@svenskfast.se
Mobil: 0706 07 94 34

Kicki Erkers, presskontakt
Mail: kicki.erkers@svenskfast.se

Mobil: 0725-70 56 18

Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige. Kedjan har 1 200 medarbetare fördelade på cirka 230 bobutiker runt om i Sverige. Bobutikerna drivs av kedjans 200 franchisetagare som också är ägare av bolaget. Under 2015 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling mer än 35 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett sammanlagt värde av 65 miljarder kronor.

2015 placerade sig Svensk Fastighetsförmedling återigen i toppskiktet med en fjärde plats i employer brandingföretaget Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen är det företagets egna medarbetare som betygsätter sin arbetsgivare.