Följ Svensk Fastighetsförmedling

​Mäklarföretag öppnar upp igen i Tranemo

Pressmeddelande   •   Nov 23, 2016 10:04 CET

Svensk Fastighetsförmedling expanderar i Västergötland. Mäklarföretaget har haft kontor i Tranemo sedan 1991 och satt i samma lokaler mellan åren 1991-2015. Sedan stängningen har det saknats ett lokalt kontor i kommunen, men nu öppnas det alltså upp igen på Storgatan 19, mitt i centrala Tranemo.

Det finns en enorm entreprenörsanda i Tranemo och kommunen har potential att växa och bli större, den 1 december invigs det nya totalrenoverade kontoret på Storgatan 19. De nya lokalerna, mitt i centrala Tranemo, har sedan inflyttningen i augusti nu totalrenoverats och den 1 december är det invigningsfest.

Cicilia Odenbrink och Rita G Johansson är de två mäklare som arbetar i Svenljunga och Tranemo kommun och nu satsas det även på en fysisk butik i Tranemo.

– Det ska bli så roligt att slå upp portarna på riktigt till det nya kontoret. Det finns en enorm entreprenörsanda i Tranemo och kommunen har enorm potential att växa och bli större. Den resan vill vi vara med på och vi hoppas att bostadsägare som går i säljtankar kontaktar oss när de vill få lokala råd, säger Rita G Johansson, fastighetsmäklare i Tranemo och Svenljunga kommun.

– Jag brinner för kundkontakten och är så glad att vi nu kommer kunna ta emot våra befintliga och framtida kunder i en mer gemytlig atmosfär här i kommunen. Vi tror och hoppas att lokalerna kommer vara mycket uppskattade, säger Cicilia Odenbrink, fastighetsmäklare i Tranemo och Svenljunga kommun.

För ytterligare information, kontakta:
Lisa Johansson, Franchisetagare i Tranemo
Mail: lisa.johansson@svenskfast.se
Mobil: 0321 53 07 71

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.