Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING INLEDER SAMARBETE MED RÄDDA BARNEN

Svensk Fastighetsförmedling inleder ett samarbete med Rädda Barnen för alla barns rätt till ett hållbart boendeliv och ett tryggt närområde. Samarbetet stöttar Rädda Barnens satsning På Lika Villkor, som arbetar för att alla barn - oavsett bakgrund eller uppväxtmiljö - ska ha samma möjligheter att delta i samhället, utan att diskrimineras.


- Vi kommer att både stötta finansiellt, kommunikativt och ha ett kunskapsutbyte där Rädda Barnen stärker alla våra anställda med kunskap om hur vi kan agera för att hjälpa till och bidra med vår expertis inom boende och bostadsmarknad. Vi kommer även att göra aktiviteter både lokalt med våra 230 lokala kontor och nationellt, säger Jennie Skogsborn Missuna som är Chief Experience Officer på Svensk Fastighetsförmedling.

Samarbetet syftar till att skapa förutsättningar för insamling till Rädda Barnens verksamheter och bidra till en ökad känsla av gemenskap och trygghet i boendeområdena.


- Vi har i över 85 år arbetat för att skapa ett hållbart boendeliv och vi vet hur viktig social gemenskap är för hur man trivs i sitt hem och hur viktigt det är att man känner sig trygg i sitt hem för sin hälsa och samhällets välmående. Därför var det självklart att samarbeta med Rädda Barnen som engagerar sig i samma frågor som vi och som har hög trovärdighet och dessutom en strukturerad verksamhet som gör att vi kan bidra lokalt, nationellt och internationellt, säger Jennie Skogsborn Missuna.


Här kan du läsa mer om Svensk Fastighetsförmedlings hållbarhetsarbete: https://www.svenskfast.se/om-oss/

Här kan du läsa mer om Rädda Barnens arbete: https://www.raddabarnen.se/vad-vi-gor/barn-i-sverige/bekampar-utanforskap/plv/


Ämnen

Kategorier


Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Kontakter

Henrik Freudenthal

Henrik Freudenthal

Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22
Kaisa Lundberg

Kaisa Lundberg

Presskontakt PR & Communications Specialist 070-7898821

Relaterat innehåll

Vi skapar hållbara boendeliv

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. Under 2023 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 20 000 bostäder till ett värde av 51 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling
Vasagatan 28
11120 Stockholm
Sverige