Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Svensk Fastighetsförmedlings pris Årets Ledare till Daniel Kjörling & Johan Pålsson, Göteborg Hisingen

På Svensk Fastighetsförmedlings årliga kickoff delas priser ut till de medarbetare som utmärkt sig extra under det gångna året. Ett av det viktigaste priset går till de ledare som utmärkt sig särskilt. 2020-års vinnare är Daniel Kjörling och Johan Pålsson, Göteborg Hisingen.

2020 utmärkte sig som ett år med rekordstark utveckling inom bostadsmarknaden med ökande priser på både bostadsrätter, villor och fritidshus i hela Sverige. Men det var också ett år fullt av osäkerhet, förändrade förutsättningar och orolig marknad. Under sådana omständigheter krävs tydligt och empatiskt ledarskap, och det visades runt om i landet, men allra mest i Göteborg av Daniel Kjörling och Johan Pålsson.

Motiveringen: ”Årets ledare bidrar på ett föredömligt sätt med trygghet, delaktighet och engagemang till sina medarbetare. På ett varmt och professionellt sätt kombineras en tydlig och affärsmässig agenda med en stark känsla av gemenskap i jobbfamiljen. ”

- Vi är otroligt stolta över priset som årets ledare. Att dessutom få priset under detta märkliga år med pandemi gör oss extra stolta och visar vilket gott gäng vi har runt om oss. Vår framgång beror på en kombination av att vi två fungerar så bra ihop och kompletterar varandra och att våra medarbetare är så passionerade och professionella. De gör det lätt för oss att leda och det visar sig i resultatet. Sen kanske det låter som en klyscha men vi älskar det vi gör och har förbannat roligt tillsammans. Vi är verkligen som en stor familj på arbetsplatsen, säger Daniel och Johan.

  För ytterligare information, kontakta:

  Daniel Kjörling – franchisetagare Göteborg Hisingen

  Mail: daniel.kjorling@svenskfast.se

  Mobil: 076-623 82 01

  Henrik Freudenthal – pressansvarig Svensk Fastighetsförmedling

  Mail: henrik.freudenthal@svenskfast.se
  Mobil: 070 225 98 22

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kanta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2019 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling cirka 28 500 bostäder till ett värde av 63,4 miljarder kronor. I över 80 år har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2019 prisades vi för Bäst på Service i ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget sedan 1937.

  Presskontakt

  Henrik Freudenthal

  Henrik Freudenthal

  Presskontakt Kommunikationschef 070 225 98 22

  Om Svensk Fastighetsförmedling

  Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

  Svensk Fastighetsförmedling
  Vasagatan 28
  11120 Stockholm
  Sverige