Följ Svensk Fastighetsförmedling

Unika bostäder får premiumbehandling hos Svensk Fastighetsförmedling

Pressmeddelande   •   Mar 25, 2009 11:03 CET

Svensk Fastighetsförmedling breddar sitt erbjudande och lanserar ett nytt koncept för unika bostäder - Premium. Genom det nya konceptet ska objekt med något utöver det vanliga skiljas ut genom en mer exklusiv känsla i marknadsföringen än i den traditionella mäklartjänsten.

Premium blir Svensk Fastighetsförmedlings flaggskepp. Konceptet är utvecklat för att kunna erbjuda den exklusivitet och extra omsorg som kundgrupper med unika bostäder efterfråga utöver den trygghet och kompetens som Svensk Fastighets­förmedlings mäklare redan ger idag.

Utvecklingen av Premium ligger i linje med Svensk Fastighetsförmedling ständigt pågående arbete med att erbjuda kunden valfrihet och ett brett sortiment av olika tjänster och produkter.

- Olika typer av bostäder behöver olika typer av metoder för att komma till sin fulla rätt. Premium är ett sätt för oss att rikta in oss mot en ny målgrupp som ska sälja mer unika bostäder. Vill man sälja en bostad som har en utmärkande arkitektur, speciella materialval eller ett unikt läge så kan det krävas en exklusivare typ av marknadsföring för att uppnå bästa möjliga effekt. Premium är helt enkelt ett premiumalternativ för kunden, säger Camilla Tienso marknadschef på Svensk Fastighetsförmedling.

Professionella fotografer och inredare
Premium-bostäder kommer att marknadsföras med en påkostad marknadsföring. Objekts­beskrivningen är exklusiv i båda materialval och utformning med bland annat helsidesbilder med magasinkänsla.

Bostads­annonserna får en annorlunda framtoning med ökat fokus på bilderna på bostaden. Yrkesfotografer används naturligtvis och om bostaden är en villa ingår även en avancerad höghöjdsfotografering samt ingående rådgivning från en inredningskonsult.

Premium-bostäderna placeras högst på webben
Premium-bostäder får dessutom ett eget utseende i tidningar, på internet och i Svensk Fastighetsförmedlings Bobutiker samt på svenskfast.se. Dessutom lyfts Premium-bostäderna högst upp i sökresultaten. Allt för att visa upp bostadens unika fördelar för de 150 000 unika besökare per dag som besöker hemsidan.

Premium - exklusiva hus och lägenheter

För ytterligare information och kommentarer kontakta:
Camilla Tienso, marknadschef Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 08-505 358 26
E-post: camilla.tienso@svenskfast.se

Niclas Strahner, presschef Svensk Fastighetsförmedling
Telefon: 08-505358 28
E-post: niclas.strahner@svenskfast.se

Om Svensk Fastighetsförmedling
Svensk Fastighetsförmedling är en fastighetsmäklarkedja som ingår i bank- och finanskoncernen DnB NOR. Kedjan har idag över 1 000 medarbetare fördelade på cirka 210 kontor runt om i Sverige. Svensk Fastighetsförmedling förmedlande drygt 27 000 villor, fritidshus och bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, rörelser och lantbruk till ett förmedlingsvärde av drygt 37,1 miljarder kronor under 2008. Läs mer på www.svenskfast.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.