Följ Svensk Fastighetsförmedling

Pressmeddelanden Visa alla 5 träffar

Säljstart i attraktiva Jägersro företagscentrum – En plats för spännande samarbeten

Pressmeddelanden   •   Nov 28, 2018 16:26 CET

Med ett perfekt strategiskt läge mellan inre och yttre Ringvägen i Malmö ligger Jägersro Företagscentrum. Bostadsrättslokaler i två plan som företagen äger individuellt. Bostadsrättslokalerna förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling i Malmö, säljstart är den 28 november.

Ny kartläggning visar: Här får du mest bostad för miljonen

Pressmeddelanden   •   Jul 17, 2018 14:01 CEST

För samma peng kan du antingen köpa en minimal lägenhet i Stockholm eller en gigantisk villa längre norrut i landet. En miljon kronor ger dig nämligen ynka 14 kvadratmeter bostadsrätt i Stockholm eller hela 220 kvadratmeter villa i Sollefteå. Det visar Svensk Fastighetsförmedlings nya kartläggning.

Ökning av försäkring mot dubbla boendekostnader

Pressmeddelanden   •   Jan 28, 2008 13:42 CET

Höjda räntekostnader skapar, tillsammans med den nya fastighetsskatten, en ängslan på bostadsmarknaden vilket leder till ett stort utbud av bostäder på marknaden. Många oroar sig över att försäljningen av bostaden kan dra ut på tiden. Alltfler väljer därför att teckna försäkringen mot dubbla boendekostnader som erbjuds av Svensk Fastighetsförmedling.

Svensk Fastighetsförmedling utsett till Årets Mäklare

Pressmeddelanden   •   Nov 09, 2007 17:00 CET

Undersökningsföretaget Regi har utsett Svensk Fastighetsförmedling till Årets Mäklare 2007. Svensk Fastighetsförmedling vann även i kategorin Årets Stockholmsmäklare. Utmärkelserna baseras på kundernas omdömen.